Футболният сезон в Европа трябва да започне с нещо... супер!

...
Футболният сезон в Европа трябва да започне с нещо... супер!
Коментари Харесай

В Мадрид се питат: Кои от нашите е по-супер в Европа?

Футболният сезон в Европа би трябвало да стартира с нещо... супер! Като да вземем за пример конфликт сред първенеца в Шампионската лига и спечелилия в Лига Европа! Така и ще се случи!

Днес (15 август) един против различен застават хегемона в най-силният интернационален клубен шампионат в последните години - " Реал " Мадрид и тимът, който се бори със зъби и нокти във втората по мощ конкуренция - " Атлетико " Мадрид. Мачът може да гледате директно по bTV Action от 21:30 ч.
Мадридска тресчица за един европейски престол Гледайте мача за Суперкупата на Европа в сряда от 21:30 ч., директно по bTV Action
Точно по този начин! Дербито на испанската столица ще дефинира кой ще бъде първият тим с трофей през новия сезон.

В Мадрид сигурно стискат палци, макар че огромна част от почитателите ще би трябвало да се радват на 2900 км от арената на конфликта - " Льо Кок Арена " в Талин, Естония. Всъщност това е най-малкият стадион, който ще одобри конфликт от подобен сан, като по трибуните ще има по-малко от 15 000 фенове.

Двата отбора пък ще излязат в първи формален мач за сезона в радикално разнообразни настроения.
Гарет Бейл - първи стъпки отвън сянката на Роналдо Защо уелсецът остана в "Реал " и какво следва от тук нататък? Отговорите в сряда, от 21:30 ч. по bTV Action
В " Реал " всичко е ново! Зинедин Зидан подаде оставка, а на негово място застана Хулиен Лопетеги, който жертва мястото си на народен селекционер на Испания часове преди старта на международното състезание в Русия.

На терена пък ще е... необичайно без Кристиано Роналдо. Португалецът се раздели с бялата фланелка, която носеше от 2009 година насам и към този момент е част от " Ювентус ".

Снимка: Getty Images

Така бързо в водач би трябвало да се трансформира Гарет Бейл, който най-вероятно ще си сътрудничи с Карим Бензема.

В " Атлетико " пък изпращат едно ползотворно лято от позиция на лоялните си играчи. Световният първенец с Франция Антоан Гризман не бе изкушен от великодушните предложения и остана на " Уанда Метрополитано ". В отбора не престават да се подвизават опитният вратар Ян Облак, както и бранителя Диего Годин.

Снимка: Getty Images

Двата отбора сигурно ще стартират внимателно, само че въпреки всичко това е борба за трофей, а тя се позволява единствено с голове в противниковата врата!

Така че гледайте шоуто довечера по bTV Action от 21:30 ч.! Не е за изпускане!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР