Футболният сезон може и да е спрян заради пандемията, но

...
Футболният сезон може и да е спрян заради пандемията, но
Коментари Харесай

Вратар от Висшата лига тренира с любимия си нападател

Футболният сезон може и да е спрян поради пандемията, само че играчите поддържат форма вкъщи, готвейки се за неговото възобновяване. Това прави и полският пазач на британския първокласен " Уест Хем " Лукаш Фабиански, провеждащ занимания в компанията на обичания си нападател - своя правоприемник Ян.

Това стана ясно от видео, оповестено от Висшата лига във " Facebook ". В клипа мъникът, който е на 4 годинки, с наслада тества татко си и насочва няколко много положителни удара, преди в последна сметка да успее да го преодолее.



Фабиански съблюдава прецизно ограниченията на управляващите за ограничение разпространяването на COVID-19 и остава изолиран у дома.

Не можем да кажем същото за всички футболисти от британската Висша лига. Звезди на " Тотнъм ", да вземем за пример, бяха снимани да упражняват в парка под зоркия взор на своя управител Жозе Моуриньо.
Въпреки рестриктивните мерки, Моуриньо и " Тотнъм " на подготовка в парка (ВИДЕО) Звездите били предизвестени да съблюдават ограниченията за битка с ковид
Сезонът в Англия е спрян до второ разпореждане, само че управлението на Висшата лига е в напреднали договаряния с английското държавно управление за възобновяване на шампионата при започване на месец юни.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР