Футболният сезон е спрян заради пандемията и играчите нямат друг

...
Футболният сезон е спрян заради пандемията и играчите нямат друг
Коментари Харесай

Липсата на футбол превърна любимеца на "Тотнъм" в... "тюлен"

Футболният сезон е спрян поради пандемията и играчите нямат различен избор с изключение на да поддържат форма в домашни условия. Такава е обстановката и за звездите на британския първокласен " Тотнъм "... без любимеца на почитателите Хюн-Мин Сон.

Според английските медии, южнокореецът се е прибрал в родината си, където ще стане част от армията. Нападателят ще премине триседмична подготовка в морската пехота, трансформирайки се в " тюлен ".
Сон счупи ръка, може да не се върне до края на сезона Моуриньо направи мрачна прогноза
Остава мистерия по какъв начин ще го направи, имайки поради, че счупи дясната си ръка през февруари и се подложи на интервенция, а мениджърът Жозе Моуриньо съобщи, че чака Сон да пропусне остатъка от сезона.

Триумф за Южна Корея, Сон отърва казармата (ВИДЕО) В "Тотнъм " сигурно са си отдъхнали
Южна Корея активизира 600 000 души, които ще оказват помощ на управляващите в борбата с ковид. Военното образование на Сон стартира на 20 април на остров Чеджу-до.

В същото време сезонът в Англия няма да бъде възобновен преди 30 април, а отлагането по всяка възможност ще бъде удължено.

През 2018 година Сон беше освободен от наложителната 18-месечна наборна работа, защото страната прави изключения за спортисти, донесли купа от континентален шампионат или олимпийски игри. Тогава асът на " Тотнъм " изведе Южна Корея до успех на Азиатските игри.
Соналдо, който не можеш да мразиш (ВИДЕО) Скритият коз на Маурисио Почетино против "Ливърпул "
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР