Футболният съюз на Сърбия (ФСС) взе историческо решение, касаещо чужденците

...
Футболният съюз на Сърбия (ФСС) взе историческо решение, касаещо чужденците
Коментари Харесай

Футболният съюз на Сърбия взе историческо решение

Футболният съюз на Сърбия (ФСС) взе историческо решение, касаещо чужденците в локалното състезание, оповестяват медиите в страната.

Въпреки че Сърбия не е член на Европейския съюз, футболистите в локалното състезание, които са жители на страните от обединяването, няма да се считат повече за чужденци. Те към този момент могат да играят без ограничаване на числеността в сръбската Суперлига.
 Люпко Петрович провокира тежка злополука в Сърбия (Видео)
Люпко Петрович провокира тежка злополука в Сърбия (Видео)

Карал в насрещното

До момента главно богатите сръбски клубове като Партизан, Цървена звезда и Войводина се опитваха да си освобождават места за легионери посредством издаването на сръбски паспорти на чужденците.

Така да вземем за пример габонецът Гейлор Канга има поданство от Сърбия, а същата е обстановката и с ганайците Осман Букари и Едмънд Адо.

До момента в сръбската Суперлига играеха до четирима задгранични играчи, без значение от кое място идват. Кампанията 2023/24 обаче ще се трансформира в революционна за сръбския футбол.
 България - Сърбия 1:1 в подготовка за Евро 2024
НЕЗАСЛУЖЕНО! Секунди разделиха България от огромна победа над високомерните сърби!

Борихме се мъжки, само че шансът ни обърна гръб

Сърбия завоюва за първи път две квоти в Шампионската лига и тъкмо в този миг се прави смяна, която ще направи европейските участници доста по-конкурентни.

Не би трябвало да се отрази и на локалните гении, защото те ще имат опция да упражняват и играят и с качествени съотборници и противници, написа вестник " Спортски вестник ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР