Футболният съдия Крум Апостолов е вторият номиниран участник от Гладиаторите,

...
Футболният съдия Крум Апостолов е вторият номиниран участник от Гладиаторите,
Коментари Харесай

Гладиаторите решиха кого изпращат на елиминация срещу Краси Дунев

Футболният арбитър Крум Апостолов е вторият номиниран участник от Гладиаторите, който на следващия ден вечер ще се изправи против олимпийския медалист Краси Дунев. Един от двама им ще напусне “Игри на волята ” вечно на крачка от сливането на двете племена.

До номинацията на Крум се стигна откакто Гладиаторите изгубиха борбата против Старейшините. Денислава Велкова и Момчил Василев от синьото племе още веднъж демонстрираха страхотна работа в екип, до момента в който Гладиаторите изпитаха компликации по време на играта.

Утрешната елиминация ще бъде предвождана от борба на съдружниците. В петия сезон на “Игри на волята ” тези конфликти са от основно значение, тъй като преимуществата на Арената са по-големи от всеки път. Това ще направи избора на съдружници от страна на Краси Дунев и Крум Апостолов още по-голям.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в петък, 10 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на, както и в формалните  , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР