Футболният отбор на Министерството на финансите (МФ) нанесе второ поражение

...
Футболният отбор на Министерството на финансите (МФ) нанесе второ поражение
Коментари Харесай

Благо Георгиев мачка счетоводители с 12:5

Футболният тим на Министерството на финансите (МФ) нанесе второ проваляне на отбора на Делойт България този път с 12:5. Преди три месеца финансистите победиха мъчно с 1:0 на благотворителен шампионат, а в този момент двата отбора изиграха и самобитен реванш. В началото на мача момчетата от МФ се ориентираха по-добре, посредством налагане на преса по цялото игрище. Вече владеейки самодейността за противника им ставаше все по-трудно да стопира техните нападения. Логично това бе гарнирано с попадения, като последователно разликата се усилваше в интерес на финансистите.

През този игрови интервал се отличиха красивите комбинации сред гост-звездата и някогашен национал Благой Георгиев и Кирил Евтимов, ефективно подпомагани от Велин Пеев. Ники Милев и Добри Луканов спираха набезите на нападателите на Делойт България, а когато трябваше и вратарят на МФ в този дуел Момчил Узунов показваше класа и инстикт.

В последната третина от мача играчите на Делойт пробваха да натиснат педала, само че това в допълнение стимулира финансистите, като бързите им и мълниеносни офанзиви останаха неразгадани за съперника. Това докара до нова порция голове, с което се подпечата солидният триумф на Благой, Кирил, Велин и компания в тази извънредно правилна среща.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР