Футболният отбор България на европейско първенство звучи почти илюзорно в

...
Футболният отбор България на европейско първенство звучи почти илюзорно в
Коментари Харесай

Войната за "лъвчетата" започва днес

Футболният тим България на европейско състезание звучи съвсем илюзорно в последните години, само че ето, че това е реалност! Направиха го младите, смели, жадни и гладни за победи момчета на Ангел Стойков от отбора до 19 години.

Младите " лъвове " минаха през всичко в квалификациите за шампионата. Първо в Сливен победиха Португалия (1:0) и Дания (3:1) и записаха загуба от Беларус (0:1). Това обаче им беше задоволително за присъединяване във втората фаза на квалификациите.

" Лъвчетата " небрежно направиха 1:1 с Израел, а по-късно се разправиха с настоящите европейски първенци Франция (2:1), освен това пред тяхна аудитория и с Босна и Херцеговина (3:1). Това беше задоволително, с цел да могат момчетата на Ангел Стойков да се отдадат на заслужена наслада и да мислят за Грузия!

Талантите, на които треньорът залага са родени през 1998 и 1999 година и към този момент са играли на едно огромно състезание - европейското до 17, което се организира през 2015 година в България и нашият отбор се класира по право.

Успешното показване в квалификациите обаче натрупа активи в самочувствието на националите, които попаднаха в една от най-силните групи на финалите в Грузия. Техни противници ще бъдат Англия, Германия и Холандия - школи с потвърдено мощни обичаи в европейския футбол.

Ангел Стойков залага на същия състав, който създаде класирането. В него личат имената на футболисти, които към този момент са титуляри в мъжките отбори на своите клубни тимове - близнаците Петко и Андреа Христови ( " Славия " ), Ивайло Найденов ( " Левски " ), Калоян Кръстев ( " Славия " ). В тима изобилства и от гении, за които занапред ще приказваме.

Стойков, който е внимателен в изявленията си преди мачовете, няма да може да разчита на контузения Асен Чандъров ( " Септември " ), който лекува травма.

За първия мач против Англия той няма да може да употребява и двамата си капитани - вратаря Даниел Наумов ( " Лудогорец " ) и посочения са един от най-големите гении на цялото състезание Георги Русев ( " Елче " ).

Българските футболисти са наясно, че към този момент завоюваха почитание. Остава в този момент да запишат и първи точки и голове на подобен огромен конгрес за националния тим. Първият опит ще е против Англия през днешния ден (3 юйли) от 16:30 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР