Футболният общественик Кирил Евтимов проведе любопитна среща със звезда на

...
Футболният общественик Кирил Евтимов проведе любопитна среща със звезда на
Коментари Харесай

Футболният общественик Кирил Евтимов се срещна със звезда на Челси

Футболният държавник Кирил Евтимов организира любопитна среща със звезда на международния футбол при визитата си на следващата значима среща от европейските клубни шампионати. Преди мача от Шампионската лига сред Челси и Динамо (Загреб), извоюван от лондончани с 2:1, известният почитател на Нефтохимик се видя с хърватския бранител на " сините " Матео Ковачич.

" Сега церя травма, само че ще бъда подготвен да играя на международното състезание, където сме в група с Белгия, Канада и Мароко. Бил съм няколко пъти в България, само че като част от юношеския и младежкия народен тим. Бях дребен, когато ни победихте с 2:0 през 2002 година, само че си припомням мача. Изненадам съм, че към този момент дълги години не успявате да се класирате на огромно състезание, а постоянно е имало положителни български футболисти.

Искрено се надявам, че българските почитатели ще поддържат Хърватия на международното състезание, както хърватите са подкрепяли България през 1994 година ", съобщи 28-годишният Ковачич пред Евтимов.

Тази вечер Кирил Евтимов ще посети и различен мач в Лондон от шампионатите под егидата на УЕФА. Той ще участва на срещата от Лига Европа сред Арсенал и Цюрих, а по-любопитното е, че ще бъде в компанията на легендите на " артилеристите " Найджъл Уинтърбърн и Рей Парлър.
 Звездни пожелания за Кирил Евтимов
Звездни пожелания за Кирил Евтимов

Популярният футболен държавник чества през вчерашния ден своя рожден ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР