Футболният общественик Кирил Евтимов коментира с трима бивши френски футболни

...
Футболният общественик Кирил Евтимов коментира с трима бивши френски футболни
Коментари Харесай

Световен шампион с Франция: Имам добри и адски лоши спомени от България

Футболният държавник Кирил Евтимов разяснява с трима някогашни френски футболни национали идния мач сред Франция и България. Мачът е довечера в Париж от 22:10 часа българско време.

Световният и европейски първенец Марсел Десаи, както и легендите Людовик Жули и Патрис Локо показаха оптимизъм за "петлите " по отношение на крайния резултат от дуела. Легендите на френския футбол са уверени, че сънародниците им ще се поздравят с победа на „ Стад дьо Франс “.

„ Ще виждам мача от френската Ривиера, защото имам бизнес ангажимент и няма да мога да стигна до Париж. От мачовете против вас имам както добър, по този начин и пъклен неприятен спомен. Но тогава бяха други поколенията и вашият отбор беше международна класа. Предричам безапелационна френска победа, която да ни даде положително въодушевление преди старта на Евро 2020. Лично за мен лятото ще е с напрежение, тъй като съм поканен за анализатор на шампионата в национална телевизия “, разяснява Десаи пред Евтимов.

Людовик Жули и Патрис Локо " предвиждат триумф с 2:1 за „ петлите “. Двамата също като Десаи ще гледат дуела пред дребния екран.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР