Футболният национал Георги Костадинов и носителката на титлите Мис Вселена

...
Футболният национал Георги Костадинов и носителката на титлите Мис Вселена
Коментари Харесай

Радостина Тодорова чака бебе от национала Георги Костадинов

Футболният национал Георги Костадинов и носителката на купите Мис Вселена България и Мис Футбол Радост Тодорова са в очакване на първото си дете.

За щастливата вест заяви красивата брюнетка, качвайки фотография в обществените мрежи, оповестяват от Българска телеграфна агенция. На фрагмента играчът на Арсенал (Тула) е прегърнал Тодорова, а дясната му ръка е върху коремчето й.

Манекенката и 28-годишният футболист са дружно от към две години. Двамата разкриха връзката си, откакто той напусна Левски и отпътува за Израел. Тя го последва там, а по-късно и в Русия.

Радостина Тодорова показа България на състезанието Мис Вселена през 2015 година. Тогава водещият обърка името на победителката и в началото разгласи, че короната е извоювана от колумбийката Ариадна Аревало.

Реалната Мис Вселена, чието име бе оповестено по-късно, се обърка от обстановката и се колебаеше дали да тръгне към короната. Тогава Радостина насърчи филипинката Пиа Алонско Вуцбах да поеме славата си и клипчето с нейния благ жест обиколи света.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР