Футболният мениджър Николай Жейнов за пореден път се заяде с

...
Футболният мениджър Николай Жейнов за пореден път се заяде с
Коментари Харесай

Жейнов: Лудогорец работи много добре с БФС и държавата

Футболният управител Николай Жейнов за следващ път се заяде с Лудогорец по тематиката с българските паспорти, които се издават на задгранични играчи от клуба. Той даже съобщи, че изводът от тези дейности е, че „ разградчани “ работят доста добре в съдействие с държавните органи и БФС.

„ От съответния случай умерено можем да си извадим заключението, че Лудогорец работи доста добре с БФС и страната “, сподели Жейнов във връзка натурализирането на Бърнард Текпетей в изявление за „ Тема Спорт “.

Мениджърът уточни още Ренан, Марселиньо, Сисиньо, Натанаел, Кафу, Пластун, Платини, Кишада, Кайсара, Шоко, Вандерсон, Сантана, като образци за футболисти на „ орлите “ с българско поданство. От тях единствено трима са имали действителен принос към развиването на футбола у нас с мачовете си за националния тим, до момента в който останалите просто бранят ползите на клубния си отбор и националните обединения в родините си.

Продължава да е неразбираем критерият, по който футболисти се снабдяват с български документи, тъй като за другите клубове се ползва по друг метод.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР