Футболният Левски пусна в продажба виртуални билети за мача с

...
Футболният Левски пусна в продажба виртуални билети за мача с
Коментари Харесай

"Левски" пуска виртуални билети за мача с "Берое"

Футболният " Левски " пусна в продажба виртуални билети за мача с " Берое " от първия кръг на сезон 2020/2021 в Първа лига. От клуба оповестиха, че пропуските ще са на цена 10 лева, без значение от бранша, като целят да разпродадат цялостния потенциал на стадион " Георги Аспарухов ".

Тези пропуски няма да дават право на почитателите да участват на срещата на 10 август. След финала за Купата на България през предходната акция, от Министерството на младежта и спорта и Министерство на здравеопазването издадоха заповед, с която не разрешиха наличието на почитатели по трибуните. Тя е в действие най-малко до края на август. Причината е в неспазването на противоепидемиологичните ограничения, както и във високия брой инфектирани след мача за Купата и празненствата.
В " Левски " раздават заплати "Сините " получили пари от неизвестен спонсор
Това не е първи път, в който от " Левски " подемат такава акция. Клубът е в тежко финансово положение от началото на годината и се устоя с дарения и продажба на билети и почитател продукти, защото измененията в Закона за хазарта се отразиха на главния спонсор - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на предприемача с няколко обвинявания от страна на българската прокуратура Васил Божков.

Снимка: Lap.bg

" Закупуването на билет за събитието обаче подсигурява както морална, по този начин и финансова поддръжка към обичания тим ", пишат " сините " преди мача с " Берое ".
Феновете на " Левски ": Дискотеките са по-важни от футбола и спорта? И "сините " последователи се оповестиха за връщане на публиката по стадионите
В клуба се надяват, че ще продадат повече абонаментни карти за новия сезон, като досега при притежателите си са 1676 броя от пропуските.

Феновете на " Левски ", както и тези на ЦСКА, показаха позиция, че на стадионите през новия сезон би трябвало да бъдат позволени последователи, които да съблюдават всички ограничения за ограничение на разпространяването на ковид.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР