Футболният Левски обяви началото на нова инициатива. Клубът предоставя на

...
Футболният Левски обяви началото на нова инициатива. Клубът предоставя на
Коментари Харесай

"Левски" кани феновете да сложат своя лик на трибуните

Футболният " Левски " разгласи началото на нова самодейност. Клубът дава на почитателите опция да " запълнят " празните трибуни на стадиона със своя лик, като по този метод като се изключи че образно ще се сътвори усещане за цялост на " Герена ", в клуба ще постъпят и още средства.

Инициативата е по образеца на редица европейски клубове, първи от които по този начин подходи немският " Борусия " Мьонхенгладбах .
Подаръкът на " сините " почитатели - близо 300 хиляди лева за празника Привържениците на "Левски " закупиха 22 485 билета на 106-ия му рожден ден

Левскари,

Нашият общ дом – стадион „ Георги Аспарухов “ към момента не може да Ви одобри. Въпреки това, имаме вяра, че публиката на „ Левски “ за следващ път ще показва, че за нея няма граници и ще покаже по какъв начин се обича един клуб. Безрезервно, безрезервно... Винаги и на всички места! Дори, когато не е на стадиона!

Вашата поддръжка е извънредно значима за тима при подновяването на Първа лига и по тази причина Ви каним да присъствате, въпреки и виртуално на мача с „ Лудогорец “ на 5 юни от 21:00 часа. Предлагаме Ви неповторимата опция да поставите своя лик на трибуните! Закупете билет, изпратете своя обичана левскарска фотография и заемете своето място на „ Герена “ до момента в който траят мачовете на „ закрити врата “!

Пропуските са с цена от 30 лева и се продават в формалния магазин на ПФК „ Левски “ в бранш " A " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", онлайн ( ТУК ), както и от партньорските каси на Еventim: бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

Изпращайте своите фотоси на [email protected], съпроводени с две имена и със фотография на билета с ясно разбираем баркод, до 23:59 часа на 3 юни, сряда. Снимките би трябвало да са с висока резолюция - 120 dpi в мащаб 1:1. Изпращайте действителни фотоси. Такива, които бъдат сметнати за провокация, ще се отхвърлят.

Цената на постоянния билет, без позициониране със фотография на трибуните е 10 лева за всички браншове!

Обръщаме Ви внимание, че продажбата на билети за срещата с „ Лудогорец “ продължава от броя, която бе достигната, когато шампионата бе спряно поради пандемията от COVID-19.

До 14 март продадените колекционерски талони бяха 10 898. Вярваме, че за следващ път публиката на „ Левски “ ще запише връх като извърши целия потенциал на стадион „ Георги Аспарухов “. А за какво не и да го надмине?

Талони се продават в формалния магазин на ПФК „ Левски “ в бранш " A " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск от партньорските каси на Еventim - бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

За удобството на всички Вас подсещаме, че може да се възползвате от закупуването на пропуща и онлайн.

Един за всички, Всички за „ Левски “!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР