Футболният клуб Пирин Благоевград има нов собственик - фондът "Емирейтс

...
Футболният клуб Пирин Благоевград има нов собственик - фондът "Емирейтс
Коментари Харесай

Футболен клуб Пирин вече е собственост на Емирейтс Уелт

Футболният клуб Пирин Благоевград има нов притежател - фондът "Емирейтс Уелт ". С решение на Общинския съвет в Благоевград на постоянната за юли сесия, 75% от ОФК Пирин към този момент са на на фонда, 25% остава общинското присъединяване, заяви Gong.bg.

Занапред парите от общинския бюджет за Пирин ще се употребяват единствено за детско-юношестката школа. От своя страна представителят на "Емирейтс Уелт " Ива Уорън подсигурява, че незабавно в касата на клуба ще постъпи цялата сума от бизнес проекта за първата година.

През юни световноизвестният капиталов медиатор "Eмирейтс Уелт " и футболният клуб подписаха договор за реклама. Договорът е с едногодишен период. Водеща фигура в състоялото се партньорство е Ива Уорън, която е родена в Благоевград, унаследен последовател на "орлетата ", щерка на някогашния играч на Пирин Димитър Дацев.

Още преди две седмици публично бе входиран в деловодството на Община Благоевград бизнес проект за развиването, бюджетирането и структурата на ръководство на ОФК Пирин ЕООД Благоевград. В него са разказани детайлно правилата на бъдещата взаимна активност, бюджетите за идващите 5, 7 и 10 години, както и задачите, които клубът ще си сложи.

Планът бе направен взаимно управлението на ОФК Пирин ЕООД Благоевград, както и представителят на „ Емирейтс Уелт “ Ива Уорън. Инвестиционните планове на фирмата- спонсор са отлични и предвещават едно положително, устойчиво и сполучливо бъдеще за футбола в Благоевград.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР