Футболният клуб Левски е извършил всички належащи плащания на този

...
Футболният клуб Левски е извършил всички належащи плащания на този
Коментари Харесай

Левски може да спре ремонтите и да намали заплатите

Футболният клуб " Левски " е направил всички належащи заплащания на този стадий, заяви изпълнителният шеф на отбора Павел Колев пред бТВ.

" Важните заплащания ги направихме предходната седмица, в петък (31 януари). Платихме на Национална агенция за приходите по съглашението за разсрочване на отговорностите и платихме тази присъда от КАС. Мисля, че друго незабавно няма. Има организационни разноски - наем на стадион " Васил Левски ", ток, парно, вода ", сподели Колев.

" Спокоен съм. Аз работя по организацията. На 15-ти имаме мач, групирам сътрудниците на оперативка. До колкото знам, тимът е спокоен. Говоря с тях. Мисля, че всичко е наред. Няма запор на сметките на " Левски ". Работим си обикновено. Това е доста елементарно проверимо. Всеки, който има потребност от информация за " Левски ", може да се обърне непосредствено към мен. Когато имам какво да кажа, ще го кажа. Сега сега неяснотата е прекомерно огромна, с цел да се обръщам към хората. И аз желая информация, единствено че нямам ", добави той.

Колев сподели, че не е бил сюрпризиран от дейностите на компанията " Главболгарстой ", която построи Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов ", а през миналата седмица заведе иск против клуба за дължими малко под 3 млн. лв..

" Разбрах няколко дни по-рано, тъй като техен представител се срещна с мен и ми изясни каква е обстановката. Не мисля, че е неточно. До колкото знам са притиснати от изтичаща отминалост. Нямаха различен избор. Не мога да разясня дали ще се съдим, защото диалозите не са водени от мен, а и анализът на отговорностите не е юридически от мен ", сподели Колев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР