Футболният Ботев Пловдив ще трябва да плаща месечен наем в

...
Футболният Ботев Пловдив ще трябва да плаща месечен наем в
Коментари Харесай

Ето по колко евентуално ще плащат Ботев и Локомотив за Колежа и Лаута

Футболният Ботев Пловдив ще би трябвало да заплаща месечен наем в размер на 5549.54 лв. без Данък добавена стойност за използването на стадион „ Христо Ботев “, а „ Локомотив “ – 4853.99 лв. без Данък добавена стойност за частта от комплекс „ Лаута “, което употребява.

Това предложение ще внесе за разглеждане на идната сесия на Общински съвет кметът на Пловдив Здравко Димитров.

В решението е регистрирано желанието на ПФК „ Ботев “ за потребление на упоменатия състезателен обект за осъществяване на публични футболни мачове. В решението са упоменати параметрите: празен терен с повърхност 31549.80 кв.м. и застроена площта, съставляваща Сектор А, Б, В, и Г с РЗП от 26480.30 кв. м.

Въпросният документ ще уреди взаимоотношенията сред ПФК „ Ботев “ и Община Пловдив до осъществяване на процедура за дълготрайно прилагане.

Предвид реализираните СМР в спортния комплекс „ Лаута “ и поетапното въвеждане в употреба на обособените трибуни, до окончателното завършване на строителните действия не може да се организира процедура по дълготрайно даване на стадион „ Локомотив “.

Отдаването чартърен ще уреди взаимоотношенията сред ПФК „ Локомотив Пловдив-1926 “ и Община Пловдив до осъществяване на процедура за дълготрайно прилагане, написа " Марица ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР