Футболният анализатор и треньор Александър Станков коментира в предаването "Домът

...
Футболният анализатор и треньор Александър Станков коментира в предаването "Домът
Коментари Харесай

Александър Станков: Хубчев ще се бори докрай да промени нещата в Левски

Футболният анализатор и треньор Александър Станков разяснява в предаването "Домът на футбола " и идния сезон в Първа лига, както и селекционния развой при водачите в шампионата - Лудогорец, ЦСКА и Левски.

"В последния сезон Лудогорец имаше известно оттегляне, и игрово, не беше по този начин безапелационен и в шампионата, имаше напрежение в тима дали ще стане първенец, има конкуренция, и двата тима гонят задачите си, да продължат по-дълго време в шампионатите, Лудогорец към този момент го направиха през годините, очевидно желаят и този път, тече едно състезание за нови футболисти, ЦСКА също желае да направи селекция, почитам Лудогорец, за ЦСКА няма какво да загатвам. Задавам си въпрос за какво са им тези школи на клубовете, по кое време ще влезе състезател от школата да играе, не давам акъли нито на Лудогорец, нито на ЦСКА. Дали някой ден тези млади надарени играчи в школите на Лудогорец и ЦСКА, не си задават въпроса: Аз имам ли късмет да заиграя в този тим? Кога ще пристигна моят миг? Аз си ги задавам тези въпроси, нищо срещу всеки клуб си гони високи цели, клубни шампионати, политика, по-класни чужденци, само че го има и моментът за подрастващите, младите и националният тим ", сподели той.

"Седем-осем нови индивида привлякоха, упоритостите на клуба, на Гриша Ганчев са, че те не се задоволяват както обикновено е, второто място е крах, няма Купа, няма шампионска купа, Лудогорец също има доста класни чужденци, те също се пробват да бъдат конкурентноспособни в това отношение ", добави Станков.

"Петър Хубчев си отстоява възгледите, желае да се случват нещата по неговия метод, ще се бори до дъно да промени нещата в Левски, сигурен съм, че в случай че не се случват нещата както той желае, той няма да продължи да води Левски, той е доста сериозен, твърдоглав, и мъчен човек, би трябвало да е по този начин в нашия футбол. Желая триумф на Локомотив Пловдив, дано има повече български футболисти в Локомотив Пловдив ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР