Футболният агент Николай Жейнов приветства предложението на изпълнителния директор на

...
Футболният агент Николай Жейнов приветства предложението на изпълнителния директор на
Коментари Харесай

Жейнов: В Левски искат последните пари на хората за карти, а крият какви суми излизат от клуба

Футболният сътрудник Николай Жейнов приветства предлагането на изпълнителния шеф на Левски Павел Колев двамата да се срещнат в студио и да разрешат разногласието между тях. В последните дни сред двамата избухна словесна престрелка, а мотивът бе тематиката с намаляването на заплатите в синия клуб. Мениджърът разгласи своето изискване, а също по този начин и единодушие полемиката сред двамата да стане в ефира на Sportal.bg.

" Готов съм на момента да направя обществен дебат с Павел Колев. Нямам безусловно никакъв проблем. Павел Колев имал достъп до документи, няма проблем да ги покаже всичките. Моето само изискване е да му кажа какви още документи да донесе, с цел да стане ясно на синята общност по какъв начин се харчат парите в този клуб. Как се желае от хората да купят с последните си пари карти и билети, с цел да оказват помощ на клуба, а в действителност какви суми излизат от Левски. Това е единственото ми изискване, защото като се каже " А ", да се каже и " Б ". Има и две неща, които би трябвало да станат ясни. Така и не разбрахме, той мен ли разяснява или не. Ако не разяснява мен, да каже кой е индивидът, който е визирал, а аз ще му се извиня обществено. Освен това мотивът за разногласието беше, че намаляването на заплатите не може да стане едностранно от страна на клуба, нещо, което твърдеше той. Както виждаме, се оказах прав ", показа Жейнов пред Sportal.bg.

Вчера Павел Колев разгласи в предаването " Домът на футбола ": " Аз бих бил удовлетворен и бих се отзовал на една покана да седна в едно студио с Николай Жейнов и да си разясняваме на тематика футбол, естествено, в случай че той ми позволи, бих разказал и цялата история на Левски, тъй като имам достъп до тези документи и съм видял много неща. Но това не бих го направил никога без да съм го съгласувал с него и без да сме коментирали тази тематика. Аз съм подготвен да го направя обществено ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР