Футболните прогнози за Копа Америка тази година са към своя

...
Футболните прогнози за Копа Америка тази година са към своя
Коментари Харесай

Футболни прогнози за финала на Копа Америка между Бразилия и Перу

Футболните прогнози за Копа Америка тази година са към своя край, защото пристигна време за мача на истината, който ще дефинира спечелилия в шампионата - Бразилия против Перу.. Донякъде ненадейно „ инките ” стигнаха до финалната среща, откакто даже в груповата фаза изгубиха точно от „ селесао ” с … 0:5. Но ето какво чакаме да се случи в 90-те минути във финала:
Бразилия да завоюва трофея
Обосновката за този пазар няма да е кой знае какъв брой обстоятелствена, защото всичко сочи към това „ златистите ” да завоюват трофея за девети път и първи от 2007-а година насам. Със сигурност селекцията на Тите е съсловия над тази на Перу, а домакинското преимущество за Бразилия също ще е налице. Факт е, че коефициент от 1,15 не е нещо съществено и впечатляващо, само че с други комбинации, то може да спомогне за повишаване на облагата.
Бразилия да завоюва шампионата – 1,15 коефициент.

Да НЕ отбележат двата тим гол
Бразилия доближи до финалния двубой на „ Маракана ”, откакто не позволи едно попадение по време на похода си към дуела с Перу. „ Селесао ” не записаха и гол от Аржентина на четвъртфиналите, а към този момент споменахме за разгрома над Перу в груповата фаза. Защитната четворка на Бразилия, отпред с вратаря Алисон Бекер, работи великолепно, а точно тя е основата за обстоятелството „ златистите ” да играят на финала в Рио де Жанейро. Далеч съм от мисълта, че Перу ще пробва каквито и да било мощни набези, като перуанците ще разчитат на шанса си посредством контраофанзива. Не имам вяра това да сполучи.
Да не отбележат двата тима гол – 1,37 коефициент в 7777.bg
Под 2,5 гола в срещата
Обосновката ми на този залог е ненапълно странна на фона последният мач сред двата тима. Обичайно Перу играе доста ловко против Бразилия, а резултатите в годините демонстрират, че „ селесао ” не стига доста елементарно до успехите си. След разгрома със 7:0 през 1997-а, то Бразилия редува слаб със мощен дуел с Перу, а фактът, че мачът е и край, то не подготвя към стихийни офанзиви, които да са неспирни. Именно успеваемостта на Бразилия в отбрана я има, до момента в който нямам доверие и тимът на Тите да се впусне в някакъв погром за завършек на шампионат, въпреки и пред своя аудитория.
Прогноза : Под 2,5 гола – 1,80 коефициент

Бразилия да победи, без да допусне гол
Както към този момент споменахме, Бразилия няма позволен гол в шампионата, а серията не е единствено в тазгодишната акция на Копа Америка, а се усилва до седем в общите мачове. Подкрепян с положителния си футбол, а също по този начин и от горещата поддръжка на „ Маракана ” имам вяра, че Бразилия ще вземе триумф в мача без да допусне гол.
Прогноза : Бразилия да победи и да не допусне гол – 1,80 коефициент.
Рисков
залог: Първо полувреме – тъждество, краен резултат – Бразилия.
Връщайки се обратно в прогнозите ми за под 2,5 гола, то смятам, че този процес на срещата е обоснован. Факт е, че Бразилия започва по-предпазливо срещите си през първите полувремена на шампионата, а заключителният удар всекидневно идва със старта на втората част. Именно това ме води на мисълта, че Бразилия ще „ удари ” Перу през второто полувреме, като на почивката резултатът ще е еднакъв. Същото изпита и Боливия в групите, същото стана и с Венецуела отново в ранната фаза, въпреки че там до триумф не се стигна. Срещата с Парагвай също не видя голове през първата част.
Прогноза : ПП/КР: Равен – Бразилия – 3,80 коефициент

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР