Футболните национали на България пристигнаха в Косово за втория си

...
Футболните национали на България пристигнаха в Косово за втория си
Коментари Харесай

Емил Костадинов: Футболистите нямат напрежение, никой не ги е опрял до стената

Футболните национали на България дойдоха в Косово за втория си мач от евроквалификациите. На тръгване за Прищина членът на Изпълкома на българския футболен съюз Емил Костадинов съобщи, че не е удовлетворен от равенството 1:1 с Черна гора в първия мач. Легендата разяснява и по какъв начин ще се отрази на тима отсъствието на контузените Кирил Десподов и Ивайло Чочев.
Лекарят на националите пред bTV: Чочев ще се възвръща най-малко 6 месеца (ВИДЕО) Полузащитникът е получил тежка контузия, удостовери доктор Бисер Бочев
" Трябва да подобрим някои аспекти на играта - да държим самодейността, да владеем топката и да си вкараме ситуациите. Косово са тим с качества и ще ни бъде много тежко. Важното е тимът да играе като един и да спечелим. Не мисля, че съм удовлетворен от резултата с Черна гора, тъй като в случай че искаш да се класираш, би трябвало да вземеш мачовете си вкъщи. Футболистите нямат напрежение, тъй като никой не ги е опрял до стената, с цел да се класират "

" Десподов е играл два-три мача за националния, тъй че няма да е такава загубата, че няма да играе, Чочев е по-опитен - той ще липсва, само че има други извикани играчи, които да компенсират ", сподели Костадинов.

Националният тим на България гостува на Косово на следващия ден в 21:45 ч. За съперика това е първи мач от евроквалификациите, а за " лъвовете " - втори.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР