Футболните фенове в България за първи път имат шанса да

...
Футболните фенове в България за първи път имат шанса да
Коментари Харесай

Футболно шоу в метрото за посрещането на Световната купа на FIFA


Футболните почитатели в България за първи път имат шанса да се озоват напълно покрай емблематичната статуетка, знак на достиженията, величието и силата на футбола – Световната купа на FIFA. Това се случва с помощта на Coca-Cola и е част от международната обиколка на трофея, който ще премине през повече от 91 града в 51 страни на 6 континента, а по-късно ще се завърне в Русия през май 2018 година

Млади футболисти станаха част от подготовката за посрещането на трофея в България. На две основни местоположения в столицата – подлеза на метростанция „ Сердика “ и площада в подлеза на метростанция СУ " Св. Климент Охридски ", в границите на вчерашния ден по едно и също време се организираха три всеобщи атракции, в които участваха деца на възраст сред 14 и 16 години. Пространствата се извършиха с обичана на футболните почитатели музика, а надарените участници демонстрираха уменията си в 8:30, 13:00 и 18:00 часа.

Флашмобовете се трансфораха в атрактивни представления, които събраха както запалени футболни почитатели, по този начин и инцидентни минувачи, които с интерес следиха протичащото се. На място бяха раздадени и безвъзмездни билети, които ще дадат опция на притежателите им персонално да видят емблематичния трофей на 14 февруари 2018 година ч. oт 14.00 ч. до 22.00 ч. в Sofia Event Center. Още билети ще бъдат раздавани на най-запалените футболни фенове на входа на Парадайз център, като те ще обезпечават достъп за съответни часови слотове. Късметлиите, взели в точния момент своя билет, ще имат невероятната опция да се снимат със статуетката, която за първи път стъпва на българска земя.

Обиколката на купата е ярка илюстрация на концепцията, че Coca-Cola и FIFA свързват хората от всички краища на света – от най-запалените футболни ентусиасти до тези, които просто желаят да се забавляват. Чрез FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola светът ще се приготви за страстите и вълнуващите моменти по време на Световното състезание по футбол през лятото на тази година.

The Coca-Cola Company е най-голямата компания за безалкохолни питиета в света, която предлага на потребителите повече от 500 типа газирани и безалкохолни артикули за пиянство и опция за избор от над 3 900 питиета. Coca-Cola е една от най-обичаните марки в света с портфолио, което включва 21 разпознаваеми марката, генериращи над 1 милиард щатски $ годишно от продажба на дребно. Деветнадесет от тези отличаващи се марки се оферират с понижено наличие на захар, нискокалорични артикули и такива с нулево наличие на калории: Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia и Gold Peak. Kато част от най-голямата система за дистрибуция на питиета в света, Coca-Cola е снабдител №1 на газирани и базалкохолни питиета. Повече от 1.9 милиарда питиета се оферират на потребителите в над 200 страни всеки ден. Компанията е поела дълготраен ангажимент към построяването на стабилно развити общности и се концентрира върху начинания, които понижават екологичния отпечатък, основават безвредна и приобщаваща работна среда за чиновниците и усъвършенстват икономическото развиване на общностите, в които те работят. В партнъорство с бутилиращите компании, Coca-Cola се подрежда измежду най-хубавите работодатели в света с повече от 700 000 чиновници.

Отборите–победители от Световното състезание по футбол, печелят истинския трофей на FIFA, само че той непроменяемо остава владеене на FIFA. Статуетката е направена от солидно злато и тежи 6 кг и 172 гр. и изобразява две човешки фигури, които държат земното кълбо над тях. Сегашният дизайн на истинския трофей датира от далечната 1974 година Като една от най-разпознаваемите емблеми на спорта, купата на FIFA може да бъде докосвана единствено от определен кръг от хора – тима - победител на Световно състезание, и държавни глави. Според разпоредбите на FIFA тимът победител задържа краткотрайно оригинала на купата до идващото Световно състезание, след което получава за непрекъснато имитация на трофея (позлатена, а не от солидно злато, гравирана с годината, страната хазаин на шампионата и името на победителя). FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola дава изключителна опция за хората, да вземат присъединяване в емблематичното събитие и да споделят своята пристрастеност към спорта. Емоциите от докосването до истинския трофей на Световното състезание по футбол на FIFA ще остане за дълго време в съзнанието на всички футболните почитатели.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР