Футболните фенове ще бъдат възпрепятствани да купуват екипи на Германия

...
Футболните фенове ще бъдат възпрепятствани да купуват екипи на Германия
Коментари Харесай

Adidas забранява на феновете на Германия да добавят номер 44 към спорните нови фланелки за Евро 2024

Футболните почитатели ще бъдат възпрепятствани да купуват екипи на Германия за Евро 2024 с номер 44 върху тях заради опасения за непреднамерена нацистка символика.

Производителите adidas настояха, че приликите сред номера и логото на SS са непреднамерени, само че все пак потвърдиха, че персонализираните ризи с „ 44 “ няма да бъдат пуснати в продажба. SS беше ръката на нацистката партия, виновна за ръководството на лагерите на гибелта измежду други закононарушения.

„ Според информация от общността по отношение на дизайна на фланелката: DFB ревизира числата 0-9 и по-късно изпраща номерата 1-26 до УЕФА за обзор ", се споделя в изказване на DFB (ФА на Германия). „ Нито една от участващите страни не видя никаква непосредственост до нацистката символика в процеса на създаване на дизайна на фланелката.

„ Въпреки това, ние одобряваме информацията доста съществено и не желаеме да предоставяме платформа за полемики “, те добави. " Заедно с нашия сътрудник 11teamsports ще разработим различен дизайн за н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР