Футболните фенове на Световното първенство получиха добра новина - бирата

...
Футболните фенове на Световното първенство получиха добра новина - бирата
Коментари Харесай

Руснаците обещаха да се справят с бирения проблем

Футболните почитатели на Световното състезание получиха добра вест - бирата няма да свърши! Руският съюз на пивоварите разгласи в четвъртък за ДПА, че дефицитът на пенливата течност на някои места е изолиран случай и място за терзания няма.

Ресторанти в съветската столица Москва означиха внезапен скок на продажбата на бира от началото на форума, а доставчиците се затрудняват с бързото й набиране. Собственикът на бар Хасан Хатер даже добави, че му се постанова и самичък да доставя от напитката.

" Доставчиците не могат да ме снабдят с бира задоволително бързо. И това важи за целия град. Днес ще вървя до склад за повторно ", сподели той.

Russia did not prepare for #WorldCup fans drinking this much beer https://t.co/u9rzMIpH5Q pic.twitter.com/RnV62gqhWd
— New York Post Sports (@nypostsports) June 20, 2018
Маркетинговият шеф на съветския филиал на производителя Анхойзер-Буш - Константин Тамиров, съобщи пред вестник “Комерсант”, че продажбата на бира е повишена доста. Компанията обаче има в ресурс от пенливата течност и скоро тя ще бъде пусната в продажба.

Миналата година продажбите на бира в Русия спаднаха с пет %, само че и за това си има пояснение - възбраната за продажба на бутилки от 1.5 литра или повече. Те бяха изключително известни измежду локалното население. Мондиал 2018 2 кръг, четвъртък 21 юни  Дания 1:147 минута  Австралия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР