Футболни звезди от отбора на Левски гостуваха на начално училище

...
Футболни звезди от отбора на Левски гостуваха на начално училище
Коментари Харесай

Звездите на Левски зарадваха деца от училище в Пазарджик

Футболни звезди от тима на Левски гостуваха на начално учебно заведение „ Васил Левски “ в Пазарджик. Ивелин Попов, Андриан Краев, Цунами и Кристиян Димитров зарадваха стотици деца от образователното заведение. Поканата е пристигнала от самите деца, а денят се трансформира в състезателен празник.

По остаряла българска традиция футболистите на Левски бяха посрещнати от възпитаниците на учебното заведение с вкусна питка с мед. Децата се бяха въоръжили с разнообразни рисунки, плакати и сини рози. Те посрещнаха с бурни овации и викания обичаните си играчи.

„ Поканихме футболистите на ПФК Левски, тъй като децата пожелаха това. А футболистите и особено господин Петър Димитров откликнаха доста сърдечно. Чудесна среща за тях, футболистите също са прелестни и демонстрират добър образец и като експерти, и като хора, трудили се доста да реализират своите триумфи “, съобщи пред камерата на Българска национална телевизия Веселина Алексиева – учител в учебното заведение.

„ Левски си е тимът на народа и съм горделив, че те са тук. Радвам се, че ще стане този прелестен състезателен празник “, добави кметът на гр. Пазарджик Тодор Попов.

Учениците имаха опцията да изиграят и няколко мача със своите обичани футболисти. Децата демонстрираха футболни умения и провокираха удивление и изненада в експертите, които оцениха високо уменията им.

Футболистите на Левски дадоха и доста скъпи препоръки на децата – да учат и да не стопират да се борят за фантазиите си.

„ Най-важното е да пораснат първо като хора, а по-късно да се осъществят в живота като експерти. Пожелаваме им триумф и здраве. Ние сме били като тях и по същия метод сме расли и ние, имаме сме благосклонности към даде спортисти “, съобщи Ивелин Попов.

„ Много приятна изненада, неповторимо посрещане. Като видяхме какъв брой са щастливи децата, ни зареждат със супер положителна сила “, сподели Андриан Краев.

След борбите на футболното игрище, гостите раздадоха подписи и фотоси.

Срещите с футболистите на Левски се трансформира в един същински състезателен празник за цялото учебно заведение.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР