Футболни специалисти от различен калибър нееднократно отчетоха професионализма и позитивите,

...
Футболни специалисти от различен калибър нееднократно отчетоха професионализма и позитивите,
Коментари Харесай

Левски все още не разполага с достатъчно класа, за да победи Лудогорец

Футболни експерти от друг диаметър неведнъж регистрираха професионализма и позитивите, които Петър Хубчев внесе в Левски, след заставането си на поста в клуба.

Отговорността е повече от сериозна, като на горещия стол в тим, считащ себе си за гранд, всяка неточност тежи доста. Малка или огромна неправилност бива преекспонирана до безсрамие и се трансформира в голяма бездна сред обществеността, заинтригувана от дадения клуб и съответното име, натоварено с треньорските функционалности в отбора.

Петър Хубчев усъвършенства не просто физическото положение на играчите в Левски.

Той започва развой по повдигане на тяхната спортна класа.
 Снимка 446384
Източник:

Това е динамичен преход, който не се случва внезапно . Елементите са прекомерно доста, с цел да станат обща цялост и целокупност за няколко месеца. Съчетано с поправяне на чисто спортно-техническите грешки в тима, задачата на въпросния експерт, който и да е той, се трансформира в съществено затруднение. То следва да бъде преодоляно от него, от футболистите, с които разполага, само че също по този начин и от заинтригуваните, в чисто финансово отношение от клуба страни, почитателите, медиите и така нататък Без нужното самообладание за чисто физическото и времево прекосяване през този развой, всичко завършва на даден стадий от него. Преди да е извървян целият път. Това не е задоволително. Подобни краткотрайни етапни етапи на развиване се следиха неведнъж в Левски в последните години. Повишаването на класата и " затварянето на кръга " обаче няма да станат за няколко месеца. Може да не се случат и след година.

Лудогорец мина през този развой още преди повече от пет сезона. Последвалите отклонения от верния курс на развиване се дължаха на кадрови промени и на обстоятелството, че стилът на тима стана различим за противниците. А не на спад в класата.
 Снимка 446500
Източник:

Лудогорец към момента е с най-малко едно равнище над всички български тимове. Левски не е изключение . Ако " сините " бяха употребявали двете си чисти благоприятни условия за отбелязване на гол в Разград, можеха да затруднят съществено противника. Но единствено тъй като футболистите на Лудогорец са разрешили това да се случи. Само тъй като за тях, напълно разбираемо, фактът че са номер едно в Лига Европа на този стадий от груповата фаза, е по-значим от първата позиция в класирането на вътрешния шампионат. Всеки различен тим също би се надявал повече на пробив и положително добро име в чужбина, в мачовете от европейските клубни шампионати, в сравнение с триумф против слаб, междинен или мощен конкурент в шампионата.
 Снимка 446388
Източник:

Левски не разполага с футболисти, качествени колкото тези на Лудогорец . Като цяло. Отделни единици са на доста високо равнище, само че това не прави сплав и стойностен колектив. Както е в Лудогорец.

Всеки играч на " зелените " може да бъде сменен от също толкоз добър, а даже и по-силен състезател от скамейката . В срещата си с Левски разградчани си разрешиха да задържат футболисти като Вандерсон и Анисе на пейката, с цел да не рискуват тяхна травма, а и с цел да бъде даден еднакъв късмет за изява на други фрагменти в отбора. В Левски това не е допустимо . Станислав Иванов бе заменен от Дени Алар. Това е задоволително показателно, защото задграничният кадър на " сините " не е по-качествен от Иванов. Не е и в по-добра физическа кондиция. Не е по-бърз. Няма чувството за разпространение, с което разполага българският му съотборник. А въпреки всичко не трябва да бъде подценяван и фактът, че Станислав не игра на позицията, на която е най-хубав. В няколко обособени случая почистваше топката като финален в отбраната.
 Снимка 424049
Източник:

Лудогорец е по-класен тим от Левски . И в случай че няма спомагателен ангажимент и е пределно стимулиран за конфликта със " сините ", срещата сред двата тима би изглеждала по доста по-неприятен метод за столичани.

За това виновност няма никой на " Герена " . Там процесът тече. Не е завършил. Но в случай че и в този момент не бъде разрешено на един от тримата най-хубави български треньори сега да го приключи, Левски освен ще продължи да се върти в кръг и да гони опашката си. Но след единствено няколко сезона може да стартира да приема равенствата против останалите, устремени към върха клубове за триумф, а трето, четвърто или изобщо място в първата шестица за задоволително.
 Снимка 446495
Източник:

Хубчев не моли за време и самообладание .

Защото е ясно, че тимът има потребност от това. И той разчита, че по-интелигентната част от " синята " общественост е задоволително възприемчива, с цел да съобрази този факт. Дори и без да им се споделя в прав текст.
 Снимка 446396
Източник:

Ако ли пък не е по този начин, неприятна работа. Защото Левски, считано към този миг, няма да откри по-добра алтернатива за треньор. Не единствено в България.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР