Футболни хулигани задигнаха телефона на тийнейджър от София, но после

...
Футболни хулигани задигнаха телефона на тийнейджър от София, но после
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Апашчета задигнаха телефон на младеж, после му купиха нов

Футболни хулигани отмъкнаха телефона на младеж от София, само че след това му купиха нов уред. Абсурдната история описа 19-годишният Мартин Кивуцов, който бил атакуван късно вечерта в сряда пред пицария в столичния квартал "Надежда ", оповестява "Трафик ".

При обира той съумял единствено да види, че двамата нападатели имали татуировки „ 1312”. Те са изключително известни измежду родните ултраси, които постоянно влизат в битки с полицията. Според следващите букви в британската писменост цифрите подхождат на ACAB, което пък се разчита като "All Cops Are Bastards " или „ Всички ченгета са копелета”.

Мартин Кивуцов изясни, че самичък си е решил казуса с откраднатия телефон като намерил двамата нападатели посредством свои другари. Те били продали айфона за доста дребна сума, само че след закани закупили нов и го дали на Мартин.

„ Намерих ги и се оправихме по избран метод, в случай че ме разбирате. Не съм им се молил”, описа Кивуцов. Веднага след обира той подал тъжба в полицията, откъдето му посочили фотоси на хулиганите и той ги разпознал.

Двамата крадци живеят в квартал „ Надежда”, където се обитава и пицарията. "Не знам по какъв начин тъкмо се споделят. Единият е Кристиян мисля че е с 3-4 години по-голям от мен, а другият и той е на тези години ", споделя Кивуцов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР