Футболната звезда на Ювентус Кристиано Роналдо направи страхотен празник с

...
Футболната звезда на Ювентус Кристиано Роналдо направи страхотен празник с
Коментари Харесай

Роналдо като Аладин за ЧРД на близнаците - slava.bg

Футболната звезда на Ювентус Кристиано Роналдо направи страховит празник с костюми по случай третия рожден ден на близнаците си Ева и Матео.

Роналдо показа фотография в своя Facebook профил, на която той е в костюм на Аладин, най-големият му наследник - Кристиано младши, се е облякъл като Хълк, а рожденикът Матео е в костюм на Спайдърмен. Момичетата в фамилията - обичаната на Роналдо - Джорджина и двете му дъщери - рожденичката Ева и Алана, са просто принцеси.

До фотографията щастливият баща е написал:
"Честит рожден ден на моите сладурчета Ева и Матео! Обичаме ви безпределно! "
Ева и Матео са деца на Роналдо от сурогатна майка. Най-големият му наследник - Кристиано Роналдо младши, който скоро ще стане на 10 години, също е дете на футболиста от сурогатна майка. Най-малката му щерка - Алана (на 2 години), е плод на любовта му с неговата другарка Джорджина Родригес.

На празненството по случай втория рожден ден на близнаците през предходната година, още веднъж имаше костюми, торти с обичаните герои на децата, само че и повече посетители, за разлика от в този момент, когато фамилията чества в стеснен кръг вкъщи, предава Dir.bg.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР