Футболната звезда Мохамед Салах се прояви като истински герой. Лидерът

...
Футболната звезда Мохамед Салах се прояви като истински герой. Лидерът
Коментари Харесай

Мохамед Салах отново се прояви като голям човек

Футболната звезда Мохамед Салах се прояви като същински воин. Лидерът на Ливърпул избави скитник от нахлуване на хулигани.

Инцидентът се е случил на 28 септември, когато египтянинът се прибирал след мача на отбора си с Арсенал (3:1), когато на бензиностанция забелязал група от млади мъже да се държи извънредно гадно с клошаря.

Салах спрял своето първокласно возило, прогонил хулиганите и даже подарил 100 паунда на бездомника, чието име е Дейвид Крейг.

50-годишният мъж споделя пред „ Сън “, че от шест години е без покрив над главата си, откакто се скарал със фамилията си. Най-често спи в разнообразни пространства до стадионa на Ливърпул.

„ Мохамед очевидно е видял момчетата, които се държаха гадно с мен, обиждаха ме. Те питаха за какво не си намеря работа, а крънкам по улиците. Салах ги прогони накратко и по-късно изтегли пари от банковия терминал към бензиностанцията. Много съм му признателен. Той е моят воин. Бих желая да му благодаря и дано знае, че от оня миг аз съм най-големият му почитател “, признава Дейвид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР