Футболната звезда Лионел Меси реши да остане в Барселона и

...
Футболната звезда Лионел Меси реши да остане в Барселона и
Коментари Харесай

Решението на Меси да остане не предизвикало никаква реакция сред съотборниците му

Футболната звезда Лионел Меси реши да остане в Барселона и постави завършек на няколкодневната сага към бъдещето му. Както е известно, 33-годишният аржентинец избра да остане при „ каталунците “ вместо да води правосъдни каузи с испанския футболен гранд.

Шесткратният притежател на „ Златната топка “ взе решението си, откакто татко му Хорхе организира среща с президента на Барса Хосеп Мария Бартомеу. Въпреки обществената си декларация, че ще остане при „ блаугранас “ Меси към момента не се е появил на тренировките на тима. Това евентуално ще продължи да му носи финансови санкции от страна на клубната администрация. Запознати настояват, че първата подготовка на международната футболна звезда под управлението на новия треньор Роналд Куман ще бъде в понеделник (7 септември) сутринта.

Испанското радио „ Онда Серо “ обаче разгласи, че има и различен проблем, с който Лионел Меси се сблъсква за първи път, откогато е едноличен водач в съблекалнята на „ Камп Ноу “. Аржентинецът е изумен, че не е получил нито едно известие за поддръжка от своите съотборници в Барса по време на разправиите с клубната администрация през последните дни. Вероятно това е и една от главните аргументи Меси да бъде безапелационен, че ще напусне „ блаугранас “ през идващото лято, когато изтича договорът му с клуба. Освен това той не е получил и приветствия, откакто е оповестил, че ще продължи да носи екипа на каталунците за още една година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР