Футболната звезда Димитър Бербатов върти тайна любов с моделката и

...
Футболната звезда Димитър Бербатов върти тайна любов с моделката и
Коментари Харесай

Димитър Бербатов върти тайна любов с Мис България 2006?

Футболната звезда Димитър Бербатов върти загадка обич с моделката и новоизлюпена тв водеща Славена Вътова. Този парещ слух обхожда жълтите павета от няколко месеца поради съмнително честите срещи сред спортиста и носителката на наградата " Мис България 2006 “ в центъра на София. 

Бербатов и Славена са засичани най-малко дузина пъти да обядват дружно, или да пият кафе в кокетни ресторантчета и дискретни заведения в региона към " Оборище “ и " Шипка “, а очевидци се кълнат, че са виждали хубавицата да се вози до Бербо необятно усмихната в поръчковото му " Бентли “, писа " Уикенд “.

Честите срещи в обедно и следобедно време сред Бербатов и Славена Вътова стартирали предходната есен, като в началото никой не подозирал, че двамата въртят загадка обич. " Предполагах, че се срещат по работа – в този интервал Славена към този момент бе станала водеща на предаването " Спортисимо “ по Българска национална телевизия и си мислех, че Митко ще е някой от идващите участници във викторината й. Е, оказа се друго! “, хвърля бомбата за извънбрачната връзка сред Бербатов и Славена Вътова очевидка на срещите им.

Думите й бяха доказани и от различен източник на " Уикенд “ от светските среди, съгласно който футболистът и тв водещата се срещат от най-малко 6 месеца.

И Бербатов, и Славена Вътова са щастливо женени и имат деца по две деца.

Въпреки това през последната година в светските среди се понесе мълвата, че Славена е пред бракоразвод с Юлиян Цолов. Твърдеше се, че предходната есен чернокосата красавица дори се е изнесла с децата си от фамилното жилище във ВИП комплекса до " Интерпред “. Красавицата бе свалила и брачната си халка за известно време и това накара мнозина да разясняват, че мъжът й я е пипнал в крачка. Тя е намерено ненавиждана от свекърва си, която съгласно слуховете даже не я поздравявала.

Близки до Славена Вътова пък настояват друго – че брачният партньор й изпитвал финансови компликации поради несполучливи вложения в България, а това се отразило и на отношението му към фамилията. " Славена беше привикнала Юлиян да я гледа като принцеса и да задоволява всичките й прищявки. Сега парите му явно секнаха и раздорите не закъсняха “, безапелационен е осведомен с персоналния живот на " Мис България 2006 “.

Не е известно дали Юлиян Цолов към този момент е наясно с последната любовна спекулация на Славена Вътова. Познати на финансиста подмятат, че той бил от първите, научили за интимната тръпка на половинката си, само че отказвал да повярва. Твърдял, че " това са нелепости " и в случай че жена му се среща с Бербатов, то е поради служебни задължения.

Приятели на Димитър Бербатов пък са безапелационни, че Бербо в никакъв случай не би зарязал брачната половинка си и децата си поради друга. " Най-вероятно увлечението му към Славена е мимолетно и връзката им ще завърши, когато се разшуми за нея “, уверени са приятели на футболната звезда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР