Футболната звезда Димитър Бербатов спази обещанието си да победи отбора

...
Футболната звезда Димитър Бербатов спази обещанието си да победи отбора
Коментари Харесай

Димитър Бербатов още го може! Звездата заигра като защитник и вкара за радост на 1000 деца

Футболната звезда Димитър Бербатов съблюдава обещанието си да победи тима на автомобилния първенец Ник Левентис, само че триумфът напълно не пристигна елементарно. Крайният резултат в мача бе 5:4 за отбора на голмайстора на националния тим и Висшата лига на Англия, а от самото начало разликата в резултата бе не повече от гол.

Както нормално на дребен терен, Бербатов игра в отбрана и съумя да се разпише при едно от редките си излизания пред противниковата врата. Голмайстор на „ алените “ стана Александър Томаш с 4 от попаденията, Владимир Манчев от отбора на Левентис върна два, по един означиха Христо Янев и Костадин Крантев. Лъчо от СкандаУ се отличи с няколко положителни спасявания, а Левентис и Адриен Тамбей демонстрираха познатата от скоростните писти класа и на футболния терен.

Резултатният дуел бе приветстван от над 1000 деца и родители, които след това се забавляваха на близо 30 разнообразни спорта. Логично, след атрактивния мач, най-вече деца се включиха във футболните тренировки, сериозен интерес имаше и към тениса на корт, ръгбито и бойните спортве. Модерният петобой провокира хлапетата с фехтовка и спортна срелба, наред с това фехтовачите имаха обособен щанд, а децата пробваха „ с усмивка “ шахмат, картинг, лакрос, катерене, гимнастика и още доста дисциплини.
Благодарение на сътрудниците от Sport Vision, Хиполенд, Банкя, Рафи и GoTo Diamonds за всички деца имаше дарове и изненади, а след мача бяха раздадени хиляди подписи освен от спортните звезди, само че и от любимците на младежите СкандаУ, Скилър, Дули и Кукушев, Павел Колев и Ицака. Естествено, максимален беше ползата към Димитър Бербатов и Ник Левентис, които след мача демонстративно размениха фланелки и дадоха обещание това да не е последната им среща.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР