Футболната звезда Димитър Бербатов пробива в киното с пура в

...
Футболната звезда Димитър Бербатов пробива в киното с пура в
Коментари Харесай

Диляна Попова гола с мафиота Бербатов

Футболната звезда Димитър Бербатов пробива в киното с пура в ръка и топка в крайници. Самият той се похвали с наближаващия му актьорски дебют. Бербо взе роля в българския филм " Революция Х ".

Комедията е дело на продуцента Димитър Гочев.Митко влиза в ролята на мафиотския необут Караваджо. Той нееднократно е разсмивал някогашните си съотборници от Манчестър Юнайтед, когато се е правил на именития воин Дон Корлеоне от кино лентата " Кръстникът ".

Любопитното е, че в лентата облеклата ще захвърли и скандалната актриса Диляна Попова.

Преди години хубавицата беше спрягана като държанка на Димитър Бербатов. Самата тя отхвърли да се познава с футболиста и да е имала нещо общо с него.

" Актьорският ми дебют. Скоро по кината ", написа Митко. Изтупан в формален черен костюм, бяла риза и вратовръзка, той раздава лично правораздаване. Пуши пура, кара супермодерно бяло беемве. " Кило и половина. Плащам незабавно ", е част от репертоара му. След това Бербатов се намесва и с друга сцена " Викам това пенсиониране да го отложим към този момент ", след което изритва футболна топка в главата на различен от героите.

В една от основните функции влиза поп изпълнителката Гери-Никол. Тя е певица на новата група Революция Х. В лентата влиза и артистът Люси Иларионов.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР