Футболната звезда Димитър Бербатов и автомобилният шампион Ник Левентис ще

...
Футболната звезда Димитър Бербатов и автомобилният шампион Ник Левентис ще
Коментари Харесай

Бербатов ще играе в демонстративен мач за детски празник

Футболната звезда Димитър Бербатов и автомобилният първенец Ник Левентис ще се срещнат на футболния терен на 24 септември в показателен мач. Българският футболист и английският водач ще мерят сили дружно с тимовете си от Фондация "Вълшебен свят " и Фондация "Димитър Бербатов ", а компания на терена ще им вършат известни имена от спорта и шоубизнеса.

Демонстративният мач ще даде началото на целодневен състезателен празник от акцията "С усмивка ", която "Вълшебен свят " стартира тази година и е ориентирана против експанзията. Децата ще имат опцията да пробват съвсем 30 разнообразни спорта - от футбол до художествена гимнастика, а наложително изискване е единствено усмивката. Специални посетители на събитието ще бъдат даровити деца от Фондацията на Бербатов, които ще покажат своите оценки и ще показват умения в другите спортове.

Всички фенове са добре пристигнали да приветстват головете на футболния терен на "Спортна София " в парк "Възраждане " от 11:30 часа. След това, чак до късния следобед, хлапетата ще могат да се включат в откритите тренировки и демонстрации по другите спортове. Събитието се реализира с поддръжката на веригата спортни магазини Sport Vision. Всички деца, пробвали повече от 5 разнообразни спорта, ще имат късмет да завоюват атрактивни награди или понижения в магазините на веригата в цялата страна.

Организаторите са подготвили още много забавни сътрудници, спортове и изненади. Една от тях е, че на формалния афиш за събитието Димитър Бербатов е с автомобилна каска, което най-вероятно значи, че футболната звезда ще се опитва и "на непознат терен ". Кога и къде ще се случи това екипите на двете фондации към момента пазят в загадка, само че дават обещание, че всички вести към самодейността ще се споделят на формалните страници на двете фондации във facebook и в страницата за събитието на адрес https://www.facebook.com/events/2174149069522633
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР