Футболната суперзвезда Лионел Меси получи специална футболна фланелка, подписана от

...
Футболната суперзвезда Лионел Меси получи специална футболна фланелка, подписана от
Коментари Харесай

Папата подари на Лео Меси фланелка с автограф

Футболната суперзвезда Лионел Меси получи специфична футболна фланелка, подписана от неговия съотечественик и огромен обожател на футбола папа Франциск, оповестиха от Спортната асоциация на Ватикана.

Нападателят на Пари Сен Жермен се завърна в игра в неделя след прекаран ковид. През октомври той подари на светия отец подписан екип посредством френския министър-председател Жан Кастекс.

В необикновена замяна на тениски, жълтата фланелка на Атлетика Ватикана - мултиспортния отбор на дребната страна, бе дадена на Меси от френския свещеник Еманюел Гобияр.

" Човек с религия, Меси ми сподели какъв брой значима е тази стъпка за него. Молихме се дружно ", означи в туитър Гобияр, който ще бъде пратеник на Светия трон на Олимпийските игри в Париж 2024. Подписът с черна писалка от 85-годишния глава на римокатолическата черква е " благословия " за седемкратния притежател на " Златната топка ", означиха от Атлетика Ватикана във фейсбук. Франциск, огромен почитател на футболния отбор от Буенос Айрес - Сан Лоренцо, се срещна с Меси през 2013 година, малко откакто бе определен за папа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР