Футболната слава на Варна – спортни деятели, футболисти, хора свързани

...
Футболната слава на Варна – спортни деятели, футболисти, хора свързани
Коментари Харесай

Ветераните на футболна Варна застават зад Иван Портних

Футболната популярност на Варна – спортни деятели, футболисти, хора свързани с най-великата игра, обявиха своята поддръжка за кмета на града. Те приканват на идния в неделя балотаж варненци да гласоподават за индивида, който се грижи за развиването на спорта в Морската столица – Иван Портних.

В подписка, в която попадат имената на 58 варненски футболни митове, ветераните декларират: “Ние, футболните ветерани, милеем за града. Затова заставаме зад индивида, който през последните 6 години трансформира Варна и без никакво подозрение е лицето, което ще продължи европейското израстване на града ни. Ще го подкрепим на идния в неделя балотаж ”.

Своята поддръжка за сегашния кмет на Варна са декларирали някогашни футболисти и спортни деятели, измежду които личат имената на Божил Колев, Стефан Богомилов, Димо Момиров, Янчо Богомилов, Тодор Марев, Милен Бакърджиев, Краси Зафиров, Любо Георгиев, Илиан Илиев, Бончо Бонев, Иван Войчев, Атанас Атансов и други.

Футболните ветерани приканват всички спортни деятели в града, на база постигнатите резултати от активността на Иван Портних, да го поддържат на идния на 3 ноември балотаж в изборите за кмет на Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР