Футболната школа Левски-Раковски се оплака от посегателство върху терена на

...
Футболната школа Левски-Раковски се оплака от посегателство върху терена на
Коментари Харесай

"Левски-Раковски" се оплака от посегателство върху терена си

Футболната школа " Левски-Раковски " се оплака от посягане върху терена на своята база. За това заяви шефът на академията Станислав Ангелов във " Facebook ". Бившият футболист прецизира, че централният терен на стадион " Раковски " е полят с хербицид (пестициди за заличаване на плевели).

" Както преди, по този начин и в този момент нямам никаква визия за какво и какво се цели с този безмилостен акт. Може би е персонално против мен, в случай че е по този начин, за какво този " човек " не се изправи почтено пред мен с претенциите си, а работи тайно и плахо?! Може би се цели уронване на престижа на цялата школа, нямам визия. Знам обаче, че от този нисш акт ще страдат единствено децата, та нали те би трябвало да играят на този до скоро прелестен терен ", написа Ангелов във " Facebook ".

Директорът на школата добави, че след заливане на игрището с киселинен препарат през предишното лято, той " се е амбицирал да построи най-модерния терен ". " Ще го направя и в този момент ".

" Левски-Раковски " е частна школа, която до преди няколко години беше под шапката на " Левски ", като най-талантливите деца прекосяваха в отбора от " Герена ". През 2017 година се стигна до разлъка и взаимни обвинявания, в това число и правосъдни искове.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР