Футболната мъжемелачка Кати Прайс - Джордан е измислила начин да

...
Футболната мъжемелачка Кати Прайс - Джордан е измислила начин да
Коментари Харесай

Джордан пее на погребения

Футболната мъжемелачка Кати Прайс - Джордан е измислила метод да се оправи с финансовите си проблеми. Сексбомбата ще опита да възобнови певческата си кариера.

И то не по какъв начин да е! Бившата на Дуайт Йорк е подготвена да пее на погребения. А сумата, която желае от опечалените, е 5000 паунда. 40-годишната кокона желае да помогне на скърбящите, като извърши по нещо за тях. Изборът на песни ще остави на опечалените.

"Ако тя може да накара няколко страдащи да се ухилен, тогава за какво не? ", разгласи непосредствен до Джордан пред "Сън ", цитира в. "България през днешния ден ". Таблоидът се свърза с представителите на Прайс за коментар, само че не получи подобен.

Сексбомбата, която е пред банкрут, показва своите вокални качества за последно в четвъртък. Тя бе измежду изпълнителите на аматьорския GAY Porn Idol в нощен клуб в Лондон. Там Джордан извърши кавър на A New New World, която в началото изпя с някогашния си брачен партньор Питър Андре през 2006 година. Докато бе на сцената,чисто гол играч я прегърна през кръста. Друг театралничи с ръце на разголените й гърди. След това стартира да я целува по бюста.

През годините сексбомбата издаде няколко части. Последното от тях е I Got U, което излезе през 2017 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР