Футболната легенда Пеле посвети емоционален пост в социалните мрежи на

...
Футболната легенда Пеле посвети емоционален пост в социалните мрежи на
Коментари Харесай

Пеле просълзи милиони с емоционален пост за Диего Марадона

Футболната легенда Пеле посвети прочувствен пост в обществените мрежи на Диего Марадона, който си отиде от този свят на 60 години. Бразилецът написа за огромното другарство, което го е свързвало с аржентинеца без значение от непрекъснатите съпоставения през годините.

" Изминаха седем дни, откогато ни напусна. Хората доста обичаха да ни съпоставят цялостен живот. Ти беше талант, който омагьоса света. Вълшебник с топка в краката. Истинска легенда. Но за мен ти си оставаш преди всичко един огромен другар с още по-голямо сърце. Светът би бил по-добро място, в случай че спрем да се съпоставяме и стартираме да се възхищаваме един на различен. Искам да кажа, че нещата са несравними. Пътят ти беше белязан с почтеност. По своя неповторим метод ни сподели, че би трябвало да се обичаме и да споделяме по-често " Обичам те ".

Внезапната ти гибел не ми даде опция да ти го кажа, само че ще го напиша: Обичам те, Диего. Приятелю, благодаря ти за общия ни път дружно. Един ден в Рая, ще играем за един тим. Това ще бъде първият път, когато ще подвигна триумфално пестник, само че не с цел да чествам гол, а тъй като ще мога да те прегърна още веднъж ", написа Пеле.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР