Футболната легенда Димитър Пенев-Пената и звездата на театралната сцена Христо

...
Футболната легенда Димитър Пенев-Пената и звездата на театралната сцена Христо
Коментари Харесай

Димитър Пенев-Пената и Христо Мутафчиев са новите треньори по плажен волейбол

Футболната легенда Димитър Пенев-Пената и звездата на театралната сцена Христо Мутафчиев са новите треньори по плажен волейбол на БулевАРТ. Двамата одобриха да управляват спортните тимове, които ще премерят сили на 12 септември от 17.00 до 22.00 часа на бул. „ Княз Ал. Дондуков " като част от събитието „ БулевАРТ- Плажен волейбол ".

В сектора сред ул. „ Сердика " и ул. „ Веслец " към този момент е построено същинско волейболно игрище, за което са доставени близо 180 тона пясък. Там първи ще премерят сили юношите от столичните тимове по волейбол. Състезанието за тях е от 14.00 до 17.00 часа. А в 17.00 ч на терена излизат тимовете на Кмета, Бизнеса, Любителите и на Звездите. В надпреварата ще се включат и жители, които обичат волейбола и се записаха за шампионатите. Сред състезателите са спортни митове като Борислав Кисьов, Найден Найденов, Евгени Иванов-Пушката, Димо Тонев, националните състезателки по плажен волейбол, кметовете на регионите Изгрев, Студентски, Илинден, представители на общинската и държавната администрация като Владимир Данаилов, изпълнителен шеф на СОАПИ, Христиан Петров, шеф на Центъра за градска подвижност, Стамен Янев, изпълнителен шеф на Българска организация за вложения, Димитър Маргаритор, ръководител на Комисията за отбрана на потребителите, представители на бизнеса като Димитър Тодоранов, екипът на компанията HILL и други.

Покани са изпратени до всички депутати, определени с листи от София, представители на кабинета и Асоцициацията на притежателите на бизнес здания, както и до всички, които имат бизнес на бул. „ Дондуков ".
Спортната демонстрация ще продължи до 22.00 часа с DJ празненство, а сцената ще бъде качена на същински „ паяк ".
Ремонтите провокират усложнения, само че те могат да станат „ сцена " на нещо прелестно, сподели зам.-кметът по превоза и създател на концепцията Евгени Крусев. Той добави, че събитието е част от самодейността " БулевАРТ " на Столична община, където концепцията е знакови улици на столицата да се трансформират в поле за разнообразни спортно-културни прояви.

Основни сътрудници на общината в събитието са Българската федерация по волейбол, " Спортна София ", " Център за градска подвижност ", " София - европейска столица на спорта 2018 " и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР