Футболната легенда Диего Марадона няма да присъства на филмовия фестивал

...
Футболната легенда Диего Марадона няма да присъства на филмовия фестивал
Коментари Харесай

Марадона пропуска премиера в Кан, ще си прави операция

Футболната легенда Диего Марадона няма да участва на филмовия фестивал в Кан, където премиера е документален филм за живота му, защото наранил рамото си, съобщи режисьорът на лентата пред Агенция Франс Прес.
Аржентинската икона е предмет на пълнометражна работа на английския режисьор.
Но режисьорът Асиф Кападиа сподели, че Марадона, който беше заречен да поддържа кино лентата в Кан, няма да мине по аления килим за премиерата късно в неделя.
Режисьорът сподели, че 58-годишният Марадона ще би трябвало да се подложи на интервенция.
" Той има болежка в рамото си и ще би трябвало да има интервенция ", сподели той пред Франс прес.
Кападиа сподели, че Марадона, считан за един от най-големите футболисти на всички времена, се е съгласил да приказва с него, тъй като е почитател на кино лентата му " Сена " за бразилския ас от Формула 1 Айртон Сена, който почина, откакто удари болида си в стена по време на Голямата премия в Сан Марино през 1994 година.
Филмът наблюдава забележителното издигане на Марадона от бордеите на Буенос Айрес до международната популярност.
Но той се концентрира най-много върху времето му в „ Наполи “, когато магическият ляв крайник на Марадона завоюва две шампионати в италианския шампионат на Серия А, а с " божията ръка “ извади Англия от Световната купа през 1986 година.
Също по този начин в Неапол потреблението на кокаин от звездата прави заглавия по медиите и е началото на края на кариерата му като състезател.
Филмът на Кападия съдържа набор от фрагменти на играча, който купонясва с донове от Камора, неополитанските мафии, до момента в който е в клуба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР