Футболната легенда Диего Марадона напусна треньорския пост на малкия мексикански

...
Футболната легенда Диего Марадона напусна треньорския пост на малкия мексикански
Коментари Харесай

Марадона ще бъде опериран

Футболната легенда Диего Марадона напусна треньорския пост на дребния мексикански клуб " Дорадос " и ще се подложи на лекуване, съобщи БГНЕС.
Аржентинецът ще претърпи две интервенции, разгласи юриста му Матиас Морла. Едната ще е на рамото, другата на коляното.
Марадона провокира иронични мнения, когато стана треньор в мексиканския щат Синалоа, прочут с търговията на опиати, а не с футбола. Отборът му " Дорадос ", обаче, се справяше относително сполучливо и до последно имаше късмет да завоюва промоция за мексиканската първа дивизия.
Марадона работи в " Дорадос " половин година и в характерен жанр се забърка в редица кавги. Мексиканската футболна лига го санкции, откакто на една от конференциите след мачовете футболната легенда се впусна в тирада в отбрана на президента на Венецуела Николас Мадуро.
След като тимът му загуби на дузпи финала на есенното състезание през декември, охранители трябваше да стопират Марадона, който опита да се сбие с почитатели на противниковия тим, които му се подиграваха.
Легендарният футболист от 80-те беше изпъден на трибуните по време на един от мачовете, когато неотсъдена дузпа го накара да се впусне в нецензурна дрънканица по посока съдиите на дуела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР