Футболната легенда Дейвид Бекъм явно има толкова голямо влияние и

...
Футболната легенда Дейвид Бекъм явно има толкова голямо влияние и
Коментари Харесай

Статуя на Дейвид Бекъм привлича туристи в будистки храм в Тайланд

Футболната легенда Дейвид Бекъм очевидно има толкоз огромно въздействие и здрава фенска маса, че в будистки храм в Тайланд е сложена изрисувана в златна багра скулптура пред олтара, предизвиквайки голяма изненада измежду туристите.

Храмът Париват в Банкок е сложил статуята на Бекъм преди две десетилетия, когато Манчестър Юнайтед написа история, ставайки първият британски клуб с требъл.

"1999-а - годината, в която скулптурът е изработил статуята, по същото време, когато Манчестър Юнайтед реализира требъл, изяснява вторият абат на манастира Боонрюнг Пооянаваро, цитирайки извоюваните купи във Висшата лига, Купата на Англия и Шампионската лига на УЕФА.

Статуята е издигната като обичаен гаруда-паметник, като Бекъм е с клубната фланелка и характерната за това време прическа - разграничена коса по средата с път, придържана на олтара, само че без обичайна креатура с птичи крила.

А въпросната скулптура притегля туристите в храма и до през днешния ден.

"Впечатлена съм от статуята. Тя може да притегли доста хора да посетят храма, включително и децата, които мечтаят да повторят кариерата на своя футболен воин, съобщи Титима Мунмай, откакто направи няколко фотоси с телефона си.

Храмът е дом на още доста герои от всеобщата просвета. Снимки на Върколака, Супермен и покемона Пикачу украсяват интериора и екстериора. Монасите настояват, че героите на поп-културата са сложени, защото се считат за положителни знаци, които могат да оказват помощ за отбрана на будизма./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР