Футболната легенда Божидар Искренов - Гибона вече два месеца живее

...
Футболната легенда Божидар Искренов - Гибона вече два месеца живее
Коментари Харесай

Любовна мъка терзае Гибона след раздяла с жена му

Футболната легенда Божидар Искренов - Гибона към този момент два месеца живее в Съединени американски щати без брачната половинка си Кремена, научи HotArena. Искренов е на посетители при някогашната си жена Алина и децата им Настя и Георги. В Щатите известният левскар си търси работа като треньор в някоя футболна школа. Само че проектите му се проточили прекомерно дълго без резултат, а Гибона към този момент тъгувал на хиляди километри от обичаната си.

Искренов забегна оттатък Океана още в края на лятото, когато омъжи дъщеря си Настася за американски предприемач. Гибона подвигна лачена женитба в Колумбия, където сватовете му имат тузарска хасиенда. След това се прибра в София, само че още при започване на ноември още веднъж прелетял през океана. В момента живеел при щерка си и зетя в Далас. Идеята му била да си откри работа в някоя локална школа за деца и юноши, след което по тамошните закони да прибере и брачната половинка си Кремена, написа " Уикенд ". Засега синята легенда обитавал в Съединени американски щати с краткотрайна виза, защото за непрекъснатата се изисква работа. Все още не се е чуло Искренов да се е захванал с нещо, по тази причина бил заставен да върти телефонна обич с жена си. Близки до Гиби настояват, че той едвам издържал продължителната разлъка с жена си и единствено децата го крепели в сложния миг. " Той е вманиачен по Кремена, а толкоз дълго време не са били надалеч един от различен. Много му липсва, напряко е като болен без нея ", разправят ортаци на тогавашният виртуоз с топката.

Миналата зима Искренови имаха малко премеждие в Китай. Кремена е треньор по художествена гимнастика и бе ангажирана да приготвя девойки за олимпийските игри в Токио през 2020 година В същото време Гибона се уреди като треньор на китайски младежки отбор, дружно с Бисер Хаздай, някогашния шеф на школата на " Левски ". И там обаче бяха на огромно разстояние един от различен. „ Пътувах по 4-5 часа с трен. Добре, че там летят с по над 300 км в час, другояче въобще нямаше да се виждаме ", призна тогава любимецът на левскарите. 

В края на 2017 година уговорките им в Китай завършиха и двамата се върнаха в България, преди Гиби да хване пътя за Америка.  Божидар Искренов и обичаната му Кремена са дружно повече от 6 години, а в края на 2015 година подвигнаха шумна женитба с доста известни посетители. Това е втори брак за Гибона, който преди този момент бе женен за Алина. Тя е някогашна стюардеса, известна със фотографията си от рекламния календар на БГА „ Балкан ” през 80-те години. Двамата прекараха много време дружно, само че най-после се разведоха с огромни драми и кавги. Изглежда обаче, че някогашните съпрузи напоследък са изгладили връзките си в името на децата си, и в този момент посрещнаха дружно новата година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР