Футболната конфедерация на Бразилия планира среща с испанския мениджър на

...
Футболната конфедерация на Бразилия планира среща с испанския мениджър на
Коментари Харесай

Изненада! Обсъждат името на Гуардиола за селекционер на Бразилия

Футболната конфедерация на Бразилия възнамерява среща с испанския управител на Манчестър Сити Пеп Гуардиола в околните дни, на която да му предложи треньорския пост в националния тим, заяви испанското издание Sport.

Президентът на организацията Едналдо Родригеш счита Гуардиола за най-хубавия ментор в света и е подготвен да му предложи овакантения от Тите пост от края на сегашния сезон в Европа. Гуардиола има контракт с Манчестър Сити до 2025 година и в случай че одобри, ще би трябвало да съвместява двете длъжности.

Родригеш не бърза с избора на нов управител, защото идващите публични мачове на Бразилия са чак през втората половина на 2023 година, когато стартират квалификациите за идващото международно състезание.

Ако разновидността с Гуардиола не се осъществя, Футболната конфедерация на Бразилия е подготвена и с няколко аварийни разновидността. Първото спрягано име е това на португалецът Абел Ферейра, който сега води Палмейрас, с който завоюва Копа Либертадорес през 2020 и 2021 година. Старши треньорът на Флуминензе Фернандо Диниз също е вид, като той е доста уважаван в Бразилия поради офанзивния футбол, който играе отборът му. Ренато Порталупи от Гремио, Рожерио Сени от Сао Пауло и аржентинецът Хорхе Сампаоли също са измежду разновидностите за нов старши треньор на " селесао ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР