Футболната кариера на Дейвид Бекъм бе впечатляваща, а същото можем

...
Футболната кариера на Дейвид Бекъм бе впечатляваща, а същото можем
Коментари Харесай

Защо Том Круз е обиден на Дейвид Бекъм

Футболната кариера на Дейвид Бекъм бе впечатляваща, а същото можем да кажем и за бизнес начинанията на футболиста, които поне все още се развиват повече от добре.
 Том Круз и сциентологията - отказал ли се е артистът от църквата
Отказал ли се е от сциентологията Том Круз

Ето какво буди тези подозрения

По време на дейната си кариера англичанинът игра в страни като Испания, Франция и Италия, само че също по този начин имаше и престои в Съединени американски щати. Именно на него той дължи правото да сътвори Интер Маями, който преди няколко месеца съумя да притегли Лео Меси.

В годините, в които Дейвид Бекъм и фамилията му бяха в Лос Анджелис, където той играеше, съумя да сътвори много другарства, а някои от тях поддържа и до през днешния ден. Но и това с Том Круз.
 Снимка 630796

Според източници на Inquirer, семейство Бекъм и холивудксият артист са били огромни другари преди години, само че сега не поддържат никакви връзки. Причината съгласно тези източници е, че Круз е афектиран на Дейвид и Виктория, тъй като са отхвърлили по недодялан метод предлагането му да станат част от.
 Дейвид Бекъм или Виктория Бекъм - кой има повече пари
Колко богати са се семейство Бекъм

Говорим за доста милиони

Освен това се твърди, че Том Круз е провел огромно празненство с някои от най-известните лица и имена, които са част от сциентоложката черква, а семейство Бекъм просто са пренебрегнали поканата му, написа Marca. Наскоро пък Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм са създали опит да се свържат още веднъж с артиста, само че той не е поискал.

Разбира се, няма по какъв начин да знаем дали всички тези изказвания за връзките им са правилни, тъй като нито една от страните до момента не е правила обществени изявления по тематиката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР