Футболната федерация на Италия потвърди, че прокуратурата в Неапол е

...
Футболната федерация на Италия потвърди, че прокуратурата в Неапол е
Коментари Харесай

Иззеха таблетите и телефоните на Тонали и Дзаниоло

Футболната федерация на Италия удостовери, че прокуратурата в Неапол е почнала следствие против Сандро Тонали и Николо Дзаниоло, в резултат на което шефовете на италианския футбол са решили да освободят двамата от лагера на националния тим. На тяхно място за квалификациите с Малта и Англия са извикани Матео Политано и Самуеле Ричи.

Междувременно „ Гадзета дело Спорт “ оповестява, че телефоните и таблетите на футболисти са били конфискувани от полицията, с цел да бъдат открити възможни доказателства за присъединяване им в залагания в противозаконни платформи, зад които се допуска, че стои италианската мафия.

Всичко това значи, че Николо Фаджоли, за който първо излезе информация, че е залагал в сходни платформи, Николо Дзаниоло и Сандро Тонали са направили и престъпно закононарушение. То обаче няма да донесе толкоз тежки последици за играчите, колкото нарушаването на разпоредбите, забраняващи
залаганията във футбола и спорта.

Минималната глоба, която Футболната асоциация на Италия ще наложи на тримата, в случай че се потвърдят обвиняванията, ще бъде три години, като е съвсем несъмнено, че ФИФА ще направи сходно наказване световно.

От това ще пострадат и Нюкасъл и Астън Вила, които биха изгубили Тонали и Дзаниоло. Очаква се глобата за последния да бъде даже по-голяма, тъй като сведенията за него са, че е залагал даже на своя тим, до момента в който беше футболист на Рома.

В Италия не изключват в идващите дни и седмици в абсурда да бъдат въвлечени и още имена на известни футболисти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР