Футболната федерация на Франция (ФФФ) подаде жалба до ФИФА във

...
Футболната федерация на Франция (ФФФ) подаде жалба до ФИФА във
Коментари Харесай

Франция подаде жалба до ФИФА заради отменения гол на Гризман

Футболната федерация на Франция (ФФФ) подаде тъжба до ФИФА по отношение на анулирания гол на Антоан Гризман в мача против Тунис. Нападателят вкара в осмата минута на добавеното време, само че след намесата на ВАР попадението не беше зачетено и “петлите ” отстъпиха с 0:1.

Загубата не е съдбовна за тях, тъй като те освен се класираха за осминафиналите, само че и приключиха на първото място в групата.

Въпреки това обаче французите скочиха като ужилени поради решението на „ хората в тъмната стаичка “. Медии, обществени мрежи, босове, треньори - всички изпищяха поради " голямата неправда ".

“Написахме тъжба, тъй като съгласно нас голът погрешно беше анулиран. Спазихме периода да пуснем жалбата до 24 часа след завършването на мача. След като бъде изпълнен център и играта е възобновена, съдията няма право да прибягва до консултация с ВАР, в случай че не се касае за възможен червен картон ”, разяснява представител на ФФФ пред “Льо Паризиен ”.

“Не знам разпоредбите наизуст, очаквам спомагателна информация. Но мисля, че след възобновяване на играта от центъра, а по-късно и сигнал за завършек на мача, ВАР не може да се намесва. Потърсих отговор от самия основен арбитър, само че няма да споделя какво ми сподели. Не желая да го компрометирам ”, разгласи селекционерът на Франция Дидие Дешан на конференцията след мача с Тунис.

“Не може по този начин, не може! Имате ли номера на Колина? “, иронично попита треньорът, визирайки президента на Комисията на арбитрите към ФИФА Пиерлуиджи Колина.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР