Футболната федерация на Беларус реши да смени националния селекционер Игор

...
Футболната федерация на Беларус реши да смени националния селекционер Игор
Коментари Харесай

Беларус смени селекционера след четири загуби в евроквалификациите

Футболната федерация на Беларус реши да смени националния селекционер Игор Криушенко, откакто тимът инкасира четири провали в първите четири мача от Европейските квалификации. Новият пълководец на отбора е 53-годишният някогашен нападател Михаил Мархел, който досега водеше младежите до 21 години.

Беларус е в група С на акцията, като досега падна вкъщи с 0:2 от Германия и с 0:1 от водача Северна Ирландия, както и 0:4 при гостуването на Холандия и 1:2 от Северна Ирландия.

" Резултатите досега ни карат да мислим, че е време за смяна. Така Игор Криушенко към този момент няма да бъде народен треньор, се споделя в решението на изпълнителния комитет на федерацията.

Мархел има повече от 200 мача в кариерата си, като е играл в шампионатите на Беларус, Русия, Унгария и Югославия. От 1997-а година е треньор, четири пъти е водил юношеските национални тимове на Беларус до 17 и до 19 години, през 2011-а година е част от екипа, който реализира най-сериозния триумф в историята на беларуския футбол- бронзови медали при младежите до 21 години. Година по-късно води олимпийския тим на футболния шампионат на Лондон 2012.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР