Футболната академия на Левски регистрира най-доброто си представяне в елитните

...
Футболната академия на Левски регистрира най-доброто си представяне в елитните
Коментари Харесай

Академията на "Левски" с най-добро представяне от 2012 г.

Футболната академия на " Левски " записва най-хубавото си показване в елитните младежки шампионати от 2012 година насам, регистрираха от клуба. Отборите до 13, 14, 15 и 16 години са първенци в своите възрастови групи, а обединенията до 17, 18 и 19 заемат вторите места в класиранията на съответните шампионати.

От " Левски " благодариха на всички треньори и техните щабове за постигнатите резултати.



" Днес няма да има нормалните числа и доклади, тъй като има една горделивост, която е неподвластна на времето и не се мери в акции и пари. Тя е светлинката в далечината или дребното огънче, което ревниво пазим на завет в сърцата си, с цел да се развихри един ден в пожар.... Децата на " Левски " - чистата " синя " обич, за която мечтаем да забележим пораснала и непобедима!

Бъдете горди, нашите деца преподават! Академия " Левски " реализира най-хубавото си показване в елитните младежки шампионати от 2012 година насам:

- U19 - 2-ро място
- U18 - 2-ро място
- U17 - 2-ро място
- U16 - 1-во място
- U15 - 1-во място (впечатляващите 17 победи и 1 равенство)
- U14 - 1-во място
- U13 - 1-во място

Има ли по-добро доказателство от това, че " Левски " е по-жив отвсякога?

Изказваме своята най-искрена признателност за напъните и лишенията на всички треньори и старши треньори, треньори на вратарите, кондиционни треньори и всички забъркани в триумфите на нашата ДЮШ. ", написа в известието на клуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР