Футболната академия на Черноморец (Бургас) класира и трите си отбора

...
Футболната академия на Черноморец (Бургас) класира и трите си отбора
Коментари Харесай

ДЮШ на Черноморец със страхотно представяне за Купата на БФС

Футболната академия на Черноморец (Бургас) класира и трите си тима във втория кръг на шампионата за Купата на БФС. Най-интригуващо беше при старшата възраст (родени 2002 година), където имаше градско дерби. При най-малките (родени 2006 г) пък Звездичка не оказа съвсем никаква опозиция. Юношите (старша възраст) на Черноморец, водени от Нено Ненов, се оправиха с 3:1 като посетители на Нефтохимик, макар че още в 10-ата минута изоставаха с 0:1.

Стилиян Станчев изравни за 1:1, а след него Христо Димов от Черноморец пропусна дузпа. Все отново той се реваншира, като вкара за 2:1, лишил топката от бранител на Нефтохимик. Централният нападател Йордан Томов вкара успокоителния гол за 3:1. Следващият противник на " акулите " е Бургас-Спорт, който в профил Свети Никола (Бургас). При младшата възраст момчетата на треньора Росен Кавръков минават без игра, защото Свети Никола (Бургас) не дойде за мача поради здравословни проблеми на няколко от момчетата. В идващия кръг те ще имат за противник Нефтохимик.

При най-малките (родени 2006) акулите отнесоха с 5:0 Звездичка (Бургас), като преобладаваха от самото начало и можеха да се поздравят с по-изразителна победа. За момчетата на младия експерт Динко Господинов също следва мач с Нефтохимик другата седмица. Срещите от 2-ия кръг ще се играят във вторник или сряда по решение на БФС-Бургас.

" Резултатите са положителни, само че нашата концепция в школата на Черноморец е напълно друга. Искаме момчетата да усъвършенстват футболните си качества и да играят за емблемата от първата до последната минута във всеки мач. Затова работим старателно всеки ден, разяснява шефът на школата на Черноморец (Бс) Нено Ненов. Академията на " акулите " се гордее и с представянето на националния играч Алекс Попов. Капитанът на набор 2005 се показа мощно в мача на България с Казахстан на шампионата в Албена и асистира за единствения и надвит български гол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР